Heropening winkels 11 mei

Beste klanten,


We hebben er even op moeten wachten, maar eindelijk is het zover. Vanaf maandag 11 mei zullen onze beide winkels de deuren weer openen! Je kan vanaf dan weer terecht in onze winkels voor persoonlijk advies, om producten te bekijken/vergelijken en voor reparaties of herstellingen.

We kijken er alvast naar uit om jullie opnieuw te mogen verwelkomen en hebben de nodige veiligheidsmaatregelen getroffen om jullie van een veilige winkelervaring te voorzien. Er is handgel voorzien bij het binnenkomen, toestellen worden regelmatig ontsmet en is er plexiglas voorzien aan de kassa's. Daarnaast is er ook extra ruimte vrijgemaakt aan de kassa's, zijn er vloermarkeringen aangebracht en worden er slechts enkele personen tegelijkertijd binnengelaten om de social distance te helpen bewaren.

Toch liever van thuis uit winkelen? Onze webshop blijft 24/7 beschikbaar en bestellen (via de webshop, e-mail of telefoon) is uiteraard nog steeds mogelijk. Wij leveren vervolgens je bestelling snel en veilig aan huis! Je online bestelling afhalen in één van onze winkels is vanaf maandag ook weer mogelijk.

Wij danken jullie alvast voor jullie begrip en vergeet niet: samen staan we sterk! #samentegencorona


Met vriendelijke groeten,
Het Van Loock Electro team


Een veilige winkelervaring

De veiligheid van onze klanten en werknemers staan voorop, daarom willen we jullie dan ook vragen om de opgelegde regels op te volgen:

  • Kom zoveel mogelijk alleen winkelen
  • Bewaar de social distance van 1,5 meter
  • Beperk je winkelbezoek tot max. 30 minuten
  • Betaal bij voorkeur elektronisch
  • Ontsmet je handen, zowel voor als na je winkelbezoek