default

Vraag onze prijs

Winkelwagen

Miele

Er zijn veel goede redenen om te kiezen voor Miele.

Sinds de oprichting in 1899 is het motto 'immer besser'. Dat betekent: 'steeds betere producten maken'. Trouw aan deze filosofie produceert Miele producten van een bijna spreekwoordelijk hoge kwaliteit. Voor onze klanten betekent dit de geruststellende zekerheid dat ze de beste huishoudelijke toestellen in huis halen. Dit maakt Miele uniek. Miele kiest u voor het leven.

 

De kwaliteit van Miele

Al meer dan 100 jaar staat Miele garant voor perfecte kwaliteit. Behalve door een zeer hoge kwaliteit onderscheiden onze producten zich door betrouwbaarheid en duurzaamheid. Als enige fabrikant in de branche test Miele zijn producten op een zeer lange levensduur. Miele kiest u voor het leven. Om onze hoge kwaliteitsstandaard ook in de toekomst te kunnen blijven garanderen, blijven we zoeken naar opties om onze organisatie én onze producten teverbeteren. Elke productverandering die wij realiseren,betekent een verbetering.

 

De techniek van Miele

Miele staat voor perfecte resultaten, lange levensduur en een zeer laag energieverbruik. In de keuken, bij het afwassen en het stofzuigen. Dit is te danken aan de superieure techniek met vele innovatieve functies die u alleen bij Miele vindt. Talrijke eerste plaatsen bij tests van de Duitse consumentenorganisatie Stiftung Warentest en andere instellingen overal ter wereld onderstrepen dit.

 

Het comfort van Miele

Een draaiknop, een onopvallende sensorbediening of een touchscreen: de bediening van Miele-toestellen is eenvoudig en aantrekkelijk. Zowel de keukenapparatuur als huishoudelijke apparatuur van Miele beschikken over slimme automatische programma's met succes-garantie. Mooier leven met Miele!

 

Het design van Miele

Onze producten hebben een modern design en zijn in technologisch opzicht vooruitstrevend. Miele-inbouwtoestellen zijn verkrijgbaar in diverse designlijnen en kleurwerelden. Miele-toestellen zijn qua vorm, materiaalgebruik en functionaliteit volledig op elkaar afgestemd. In welke stijl uw huis ook is ingericht: Miele past perfect.

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren